Mayıs 22, 2007

ŞEKERSİZ Mİ? DIET YANİ?


Uzun süredir mutfağa giremiyorum , bir o kadar zaman daha giremeyeceğim gibi görünüyor. Ama şuraya iki satır yazmadan duramayacağım. Efendim taktığım şey “pepsi max”. Aman bunun üzerine de yazılır mı, konuşulur mu diyebilirsiniz elbette, normal :) .
Ama arkadaşlar bu kadar da olmaz ki.. bana mı tuhaf geliyor şimdi bu pazarlama anlayışı yoksa pepsi deki amcalar mı çok hayalperest, gece rüya görüp sabah diet pepsinin adını değiştirip pepsi max yapıyorlar. Hadi o konuda çok fazla bir şey bilmiyorum yani diet pepsiyi içince erkekler Aysun Kayacı görmüyorlardı bildiğim kadarı ile, pepsi max’ın içine “Aysun Kayacı görme tozu” eklediler diyelim, eh yani insanlık için olmasa da erkekler için büyük buluş hadi alkışlayalım hepbirlikte.
Bir kere pepsi max görünce midem bulanıyor:), gitsem bir mekana ,diet kola istesem garson kalkıp pepsi max var dese içmem yani ,o kadar.. eee zaten biz de senin için değil üzerinde “light” yazdığı için diet pepsi içemeyen erkekler için yaptık pepsi max’ı, Light ( şekersiz anlamında kullanıyorum) olduğunu da vurgulamadan onları kandırabilmek için de içince Aysun Kayacı’yı görebileceklerini söylüyoruz reklamlarda diyebilirler.. ne diyeyim.. yok bu kadar olamaz.. Yazık bütün harcanan paraya, yok pespsi nin parasının derdi bana düşmedi elbette ama beni çok rahatsız etti. Bana sorarsanız gerek yok :) :)


5 yorum:

pecete dedi ki...

Elif:
1. Pepsi konusundaki bütün fikirlerine katılıyorum
2. Aysun Kayacı'nın o reklamda ne yaptığını hala anlamışş değilim...
3. Analamadığıma göre ben salak mıyım?
4. hamile misin? Neden mutfağa giremiyorsun bacım?
Sorular şimdilik bu kadar. Cevapları aliyimmm

eliff dedi ki...

pecete çok güldüm sabah sabah:) hamile değilim canım :) mutfağı görmüyorum bile.. çok yoğunum.. haziran sonunda bitecek yoğunluk ama inşallah.. su falan içmeye giriyorum mutfağa:)
bu diğer sorunun cevabı ise Aysun Kayacı da o reklamda ne yaptığını bilmiyor sanırım, anlamamış olmamız normal yani:)
sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba hayy senn çok yaşa emi gül gül helak oldum burda.. Ne kadar haklısın aslında son dönemlerdeki reklam anlayısı mı değişti, biz mı çağdışı kaldık bend e bunu düsünür dururum.
İns.yoğunluğun bı an önce biter de yenı tariflerini görebiliriz cnm.
Fİdan

eliff dedi ki...

saol fidan:) tanistigima cok cok memnun oldum..

meltem dedi ki...

selam elif
al benden de o kadar pepsi mi böö

sevgiler