

Makarna Ye etkinliğine çok yoğun bir hafta nedeniyle katılamadım,ama tesadüfen en son makarnalı bir tarif yazmış bulundum, resmen olmasa da kıyısından köşesinden katılmış oldum..
Az önce tükettiğim bu meyveli pastayı bugün Eda hazırlamış, blogu yavaş yavaş Eda ya kaptırıyorum sanırım:)
Malzemeler:
1 adet sade pandispanya
3 adet orta boy muz
İstediğiniz kadar üzüm ve şeftali
Kremanın tarifi portakalağacı'ndan.
Eda kremadaki yumurta sayısını 1' e indirmiş ve kremayı soğuttuktan sonra içine bir paket vanilya eklemiş.
Pastayı en az 3-4 saat buzdolabında bekletmenizi tavsiye ediyoruz.
Afiyet olsun
Eda'nın Güneydoğu Anadolu gezisi ve fotoğrafları yakında burda!
2 yorum:
Pasta çok güzel görünüyor. Edanın ellerine sağlık.
eee ben de fotoğraflarını çektim ama:) şaka bir yana eda bugünlerde mutfakta sürekli:) yorumun için teşekkürler pembeli..
Yorum Gönder