Kasım 29, 2010

3 yumurta

kek yaptım bugün.. Uyanmasın diye yumurtaları tezgaha bile vurmadan kırmaya çalışarak hem de. Yani tek ayak üstünde zıplayarak gibi.. Yamaç ın gündüz uykuları o kadar kısa ve o kadar hafif ki. Onunla uyumak en iyisi. Aman uyusun da , kek yapmasam da olur..
yarın iş var..

yatmak uyumak lazım..

Kasım 12, 2010

Kacıncı Sorudaydık Biz !

Bizim Herkül normal cocuklar gibi erken uykuya daldıgı zamanlarda miskinlik yaparak tv ye takılıyorum bazen. canlı para yı da o kadar sansasyonel reklamdan sonra merakla izlemeye basladım . Demek gercekten canlı yayın heyacanı baska bir seymis. Aslında ben Engin arkadasımızın kaçıncı soruda oldugunu unutmasını, ekrandan okudugu soruyu aklında baska birsey varmıs gibi aslında anlamadıgını ( hani biri bir sey anlatırken aksam ne pisirsem diye dusunursun ya onun gibi) , acılıp kapanan o kapakcıkların uzerine koyulan paraları sayarken elinin ayagına dolasmasını anlıyorum. Ben de ilk onemli toplantılarımda bir sure sunum yaparken aynı tuhaf hareketleri sergilemistim . Ama bunun bir sonu olmalı diye dusunuyorum. Hem de kameralara bu kadar alısık bir arkadasın bu kadar heyecan yasaması biraz tuhaf. Kamera arkasında bizim gormedigimiz aklını karıstıracak baska bir seyler mi var anlamadım ki..
Bir de muhtemelen orjinalinde oldugu icin ordan burdan sarkıyormus gibi duran, süre basladıgında niye cıglık atıp bağırdıklarını anlamadıgım gereksiz gürültü kaynağı seyircileri anlamıyorum o yarışmada.
Bir de ( bu son ) ben secmedikleri kategorideki soruları cok merak ediyorum. Kategorilerdeki ilginclik hat safhada ! dun ki yarısmayı 2 dk izledim. Kategorilerden biri " zulüm mü işkence mi be oyle bir seydi.. hatırlayamadım da simdi... tuhaf .. ne soracaklardı acaba?
Neyse demek istedigim daha heyecanlı olabilirdi.. Otomatik pilota almıs bir sunucu , ordan burdan cıglık atan seyirciler, ilginc sorular yetmiyor demek ki..